دکتر علیرضا نادری
  سلام، به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
 
مبحث سوال را انتخاب فرمایید:    
 
 مبحث سوال : معافیت سربازی تاریخ ارسال سوال : 8/ 3 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :8 / 3 / 1396
سوال :
سلام وقت بخير.اقاي دكتر با مدرك ديپلم شرايطم بايد چطوري باشه كه از بند سوم يعني استيگماتيسم برام استفاده بشه قانون نامفهوم گفته اگه ممكنه كامل توضيح بدين شماره چشم چپم منفي ٢/٧٥ و استيگماتش منفي ٣ ميباشد و استيگماتش از اسفر ٠/٢٥ بيشتره پس جمعشون ميشه ٥/٧٥ چرا معاف دائم نميشم با تشكر
پاسخ :
با سلام. قوانین این ایین نامه شفاف نیست.بهتر است با پزشکان نظامی در میان بگذارید
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 7/ 3 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :7 / 3 / 1396
سوال :
سلام.جوانی ۱۹ ساله هستم کدام عمل برای عیوب انکساری را به من پیشنهاد میکنید؟ در ضمن نمره های چشمم زیاد نیست و شرایط عمل را نیز دارم
پاسخ :
با سلام. برای هر فردی ممکن است عمل خاصی مناسب باشد؛ اما برای شماره های کم پی ار کی یا لازک مناسب تر است
 مبحث سوال : معافیت سربازی تاریخ ارسال سوال : 7/ 3 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :7 / 3 / 1396
سوال :
ضمن عرض سلام وخسته نباشيد.با ريختن قطره شماره چشم چپم به صورت منفي ٢/٧٥ ضعيفي و منفي ٣ استيگماتيسم ميباشد.مدركمم ديپلمه ايا بند سوم (استيگماتيسم )شاملم ميشه كه معاف دائم بشم؟
پاسخ :
با سلام. بعید است
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 6/ 3 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :6 / 3 / 1396
سوال :
با سلام و احترام بنده پسری ۳۴ ساله هستم که ۸ سال پیش عمل پی‌آر‌کی انجام دادم اما به دلیل خشکی چشم شبانه چشمام یک نمره ضعیف شده البته فکر کنم دلیل ضعیف شدن دوباره همین باشه شنیدم میشه عمل پی‌آر‌کی را را دو یا چند بار دیگر استفاده کرد آیا این صحبت صحیح است؟ چون شبها شب کوری دارم و رانندگی برایم سخت شده و همچنان از گذاشتن عینک فراری هستم هزینه عمل پی‌آر‌کی چقدر است؟ ممنون میشم پاسخ دهید باسپاس
پاسخ :
با سلام. اگر ضخامت قرنیه شما کافی باشد، می توانید مجددا عمل کنید. هزینه ها طبق تعرفه وزرارت بهداشت است.
 مبحث سوال : بیماریهای شبکیه تاریخ ارسال سوال : 6/ 3 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :6 / 3 / 1396
سوال :
سلام با توجه به سوالی که در مورد تاری دید چشم چپ و تزریق آوستین پرسیدم،آیا تزریق آوستین باعث برطرف شدن تاری دید چشم چپم میشه تا بتونم به شغلم که رانندگیه ادامه بدم؟
پاسخ :
با سلام. اگر تاری بینایی ناشی از ورم و یا خونریزی شبکیه باشد، آواستین موثر است.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 6/ 3 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :6 / 3 / 1396
سوال :
سلام آقای دکتر با تشکر از پاسخ شما در مورد سوال اینجانب که فرموده بودید کاشت رینگ برای اصلاح آستیگماتیسم نامنظم که سالها بعد از پیوند قرنیه ( بیماری اولیه کراتوکونوس) مجددا ایجاد شده انتخاب مناسبی نیست خواهشمند است در مورد نوع درمان دیگر رهنمود بفرمایید. با تشکر
پاسخ :
با سلام. درمان بسته به شرایط چشم ممکن است شامل استفاده از لنز هارد یا پیوند مجدد اشد.
 مبحث سوال : خشکی چشم تاریخ ارسال سوال : 20/ 2 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :6 / 3 / 1396
سوال :
سلام و باتشکر از پاسخ گویی شما به خدا خسته شدم اینفدر دکتر رفتم دکتر جان من قوز قرنیه دو چشم دارم و مشکل خشکی چشم نیز دارم هر موقع که چشمام خشک میشه کشیدکی نور افزایش پیدا میکنه در صورتی که دیدم همونه و بدون عینک راحت فواصل دور و نزدیک رو تشخیص میدم بینایی سنجی هم که میرم رو تابلو 10/10 و میبینم فقط همه اجسام براق رو کشیده میبینم مشکلم از زمانی شروع شد که خشکی چشمام زیاد شده و دائم حالت زل زدگی تو هر دو چشمم زیاد میشه تست تیروید و شوکرن و .. دادم دکتر ها اینجا بهم میکن خشکی چشم داری و اخیرا پلکام هم ورم کرده که قطره لوتمکس با اشک مصنوعی استفاده میکنم دکتر جان آیا خشکی چشم قوز قرنیه میده ؟به نظر شما درد من چیه چرا اینقدر چشمان درد میکنه به خدا از کار و زندگی افتادم. با سپاس
پاسخ :
با سلام. خشکی چشم باعث قوز قرنیه نمی شود اما باعث افت کیفیت بینایی می شود.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 20/ 2 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :6 / 3 / 1396
سوال :
با سلام . بنده 32 ساله هستم و قوز قرنیه دارم . چشم راستم رادر سن25سالگی عمل کرده ام و چشم چپ را عمل نکرده ام که دکتر گفته اند اگر شماره چشم تغییر کرد عمل می کنم و من دیگر به مطب دکتر مراجعه نکردم . حال سؤالم از حضور محترمتان این است : 1.آیا روزه گرفتن بیماری مرا تشدید می کند ؟ 2.و آیا این درست است که می گویند تشدید قوز قرنیه از سن 28 سالگی متوقف می شود. 3.
پاسخ :
با سلام. 1- خیر. 2- با پیشرفت سن قور قرنیه ممکن است متوقف شود؛ اما سن خاصی ندارد
 مبحث سوال : بیماریهای شبکیه تاریخ ارسال سوال : 5/ 3 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :5 / 3 / 1396
سوال :
سلام من چند سال پیش عمل لنز داخل چشمی بدلیل نزدیک بینی انجام دادم الان چشم چپم انحراف داره و موقع مطالعه فقط از چشم راست استفاده میکنم وقتی با چشم چپ نگاه میکنم تار میبینم به دکترهای زیادی مراجعه کردم که گفتند مشکل از شبکیه هست و پیشنهاد تزریق آمپول دادند آقای دکتر لطفا راهنمایی کنید چگونه تاری چشم چپم را برطرف کنم چون دیدن با یک چشم اذیتم میکنه و نمیتونم رانندگی کنم چون شغلم رانندگی تاکسیه
پاسخ :
با سلام. در افرادیکه نزدیک بینی شدید دارند، شبکیه دچار نازکی شدید شده و عروق جدیدی در آن تشکیل می شود که گاها برای توقف رشد آن عروق نیاز به تزریق داروی آواستین است.
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 5/ 3 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :5 / 3 / 1396
سوال :
با سلام و خسته نباشیدمادرم ۵۳ ساله هستن ۴ سال پیش به بیماری سارکوئیدوز مبتلا شدندو برای درمان قرص پردنیزولون ۵ و هیدروکسی کلروکین سولفات مصرف می کنند برای انجام معاینات دوره ای چشم پزشکی که مراجعه کردیم گفتند چشمشون آب اورده در اثر خوردن کورتون یا باید کورتون رو قطع کنندو داروی دیگه ای رو جایگزین کنند یا اینکه اگر کوروتون رو قطع نمی کنند باید عمل کنند سوال بنده اینه آیا اگه مادرم قرص کورتون را قطع نکنه و عمل کند دوباره چشمشون آب نمیاره و اگر کوروتون رو قطع کنند چشمشون بدون جراجی خوب میشه و مشکلی پیش نمیاد با تشکر
پاسخ :
با سلام. یکی ازعوارض مصرف کورتون ایجاد آب مروارید است؛ اما با قطع دارو آب مروارید قابل برگشت نیست. اگر آب مروارید قابل توجه باشد، درمان آن فقط عمل جراحی است. هر چشمی فقط یک بار به آب مروارید مبتلا می شود و مجددا آب مروارید نمی آورد.
12345678910...صفحه آخر