دکتر علیرضا نادری
  سلام، به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
 
مبحث سوال را انتخاب فرمایید:    
 
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 18/ 9 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :19 / 9 / 1396
سوال :
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما. آقای دکتر من واسه آزمون استخدامی بانک ثبت نام کردم و تمام مراحل به خوبی پشت سر گذاشتم اما در اخرین مرحله یعنی مراحل پزشکی واسه چشم بانک بهم گیر داده که باید حتما نمره چشمم پایین باشه یا عمل کنی تا نمره چشممت بیاد پایین توروخدا هرچه سریع تر جواب منو بدید وقت زیادی ندارم نمیخام که فقط به خاطر چشمام منو رد کرده باشن بعد این همه درس و زحمت شرمنده پدرمادرم بشم! اطلاعات چشم من اینه: R:(-7.62),(-2.12)5 L:(-7.37),(-.87)170 در تصویر چشم چپ رقم وسط 486 و ارقام با فاصله از عدسی از 580 هست تا 620 و در چشم راست رقم وسط 491 و ارقام حاشیه از 563 تا 608 است اما جلوی واژه Pachymetry چشم چپ 479 و چشم راست 484 نوشته شده میخام بدونم با این اعداد و ارقام و ضخامت قرنیه آیا چشم من قابل عمل میباشد یا خیر آیا ضخامت قرنیه چشم من برای عمل لیزیک کافیه؟برای عمل لازک و prk چطور؟ من خودم شخصا دوست دارم عمل لازک انجام بدم و از عمل لنز داخل چشمی هم هراس دارم من حتی اگه شرایط عملو نداشته باشم مجبورم به خاطر بانک عمل کنم تا نمره چشمم پایین بیاد خواهشا منو راهنمایی کنید که باچه نوع عمل جراحی میتونم نمره چشمامو بیارم پایین تا واسه استخدامی بانک مشکلی برام پیش نیاد لطفا منو نا امید نکنید از پاسخگویی شما ممنونم.
پاسخ :
با سلام. با توجه به شماره بالای چشم و نازکی قرنیه امکان عمل لیزیک یا لازک نیست و اگر عمق چشمتان کافی باشد، فقط می توان لنزداخل چشمی کار گذاشته شود.
 مبحث سوال : خشکی چشم تاریخ ارسال سوال : 18/ 9 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :19 / 9 / 1396
سوال :
با سلام دکتر عزیزم من حدود دو ماه هست درگیر خشکی چشم شدم و بسیار اذیت هستم و ناراحت خستگی چشم و سوزش دارم در اثر استفاده طولتنی از لنز و انقد اذیت هستم شب با با قرص خواب زولیور میخابم و دکتر هم رفتم و ارتلاک ادونس و ای ژل استفاده میکنم و تاثیری نداشته بسیار ناراحت هستم نمیدونم چکاری باید بکنم دیگر با نشکر تز راهنماییتون
پاسخ :
با سلام. برای بهتر شدن خشکی چشم می توان مجاری اشکی را بست.
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 17/ 9 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :19 / 9 / 1396
سوال :
سلام خسته نباشید بنده با شماره چشم ۳.۲۵ چشم راست و ۳۰۵ چشم چپ نزدیک بینی هر دو چشم و آستیگمات هم نیستن چشم هام قصد عمل عیوب انکساری دارم آخرین ویزیتی که شده بودم پیش دکتر مال سال ۹۳ بوده و چشم هام نمرشون فکر کنم ۲.۷۵ بوده و الان حدود یک ماهه ویزیت شدم و نمره چشمام همون هایی هست که بالا خدمتتون گفتم سنم هم ۲۰ هستش و آقا هستم خواستم بدونم الان با این شرایط مناسب هستم واسه عمل عیوب انکساری هیچ بیماری قوز قرنیه یا خشکی چشم و... اینا هم ندارم بعد عمل دیدم ۱۰/۱۰ میشه یا دوباره باید عینک بزنم و اینکه هزینه عمل هر دو چشم چقدر میشود ممنون بابت سایت عالی و همچنین مشاوره هاتون
پاسخ :
با سلام. شرایط اولیه عمل را دارید و اگر عکس های قرنیه نیز نرمال باشد می توانید عمل کنید. هزینه عمل حدود 2800000 توامان است
 مبحث سوال : بیماریهای شبکیه تاریخ ارسال سوال : 16/ 9 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :19 / 9 / 1396
سوال :
سلام. یه سوال دارم ماردرم دیابت داره و دو سال پیش هر دو چشمشو تزریق کرده الان چشم راستش بیناییش از دست داده به طوری که وقتی جلوش می ایستم و با چشم راست میبینه میگه فقط یه سایه میبینم میشه براش کاری کرد .؟؟
پاسخ :
با سلام. لازم است معاینه شود تا بر اساس وضعیت چشمشان بتوان درمان مناسب را پیشنهاد کرد
 مبحث سوال : آب مروارید یا کاتاراکت تاریخ ارسال سوال : 14/ 9 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :15 / 9 / 1396
سوال :
با سلام و خسته نباشید بنده 27 ساله هستم و اب مروارید مادرزادی داشتم که در نوزادی عمل شدم و از اون به بعد از عینک +15.5 استفاده میکنم الان قصد عمل لنز دارم بعد از معاینات دکتر به من گفت میتونی عمل کنی ولی بهتر است چند سال بعد به این دلیل ک عنبیه مقداری ضعبف است و احتمال خیلی کم ممکنه باعث سایش قرنیه بشود ....حالا سوال من اینه که اصلا همچین چیزی وجود داره یا نه ؟ زیرا دکتری که قصد عمل دارم اصلا من را ویریت نکرده و این حرف را یک دکتر دیگه بهم گفت...سوال دیگه اینه ک ریسک این عمل برای من چقدره و شما چه نوع لنزی را برای من پیشنهاد میدهید؟؟ مممنون از شما
پاسخ :
با سلام. اگر فردی در طفولیت عمل آب مروارید شده باشد، معمولا می توان مجددا لنز داخل چشم گذاشت. نوع لنز مناسب بعد از معاینه مشخص خواهد شد.
 مبحث سوال : بیماریهای قرنیه و ملتحمه تاریخ ارسال سوال : 14/ 9 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :15 / 9 / 1396
سوال :
با سلام ایا بیماری دیستروفی فوکس باعث از دست رفتن بینایی میشه یا فقط کاهش دید داره؟و اینکه ایا عینک جوابگو تاری دید برای دور بین هست یا خیر؟
پاسخ :
با سلام. این بیماری باعث ورم قرنیه و کاهش شدید بینایی می شود.
 مبحث سوال : معافیت سربازی تاریخ ارسال سوال : 13/ 9 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :14 / 9 / 1396
سوال :
سلام. من مدرکم ارشد می باشد. چشم راست من ۵.۵ نزدیک بین با ۳.۵ استیگمات منفی می باشد. خواستم بپرسم برای معافیت هنوز جمعدو عدد ملاک است؟ چون انرپز به من گفتند فقط نزدیک بین باید بالای ۸ باشد و جمع ملاک نیست
پاسخ :
با سلام. مجموع نزدیک بینی و آستیگماتیسم یک چشم باید پس از ریختن قطره بالای 8 باشد.
 مبحث سوال : بیماریهای قرنیه و ملتحمه تاریخ ارسال سوال : 13/ 9 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :14 / 9 / 1396
سوال :
باسلام میخواستم بدونم ایا بیماری دیستروفی فوکس واقعا درمان یا عملی جز پیوند قرنیه ندارد و باید برای درمان چکار انجام بدهم
پاسخ :
با سلام. در موارد خفیف ممکن است تا مدتی با قطره مدارا کرد ولی در نهایت نیاز به پیوند است.
 مبحث سوال : بیماریهای قرنیه و ملتحمه تاریخ ارسال سوال : 13/ 9 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :14 / 9 / 1396
سوال :
با سلام من بیماری دیسترفی فوکس دارم لطفا مواردی که باید رعایت کنم و یا چه کارهایی باید انجام بدم رو بگید ممنون میشم با تشکر.
پاسخ :
با سلام. بیماری سیر طبیعی خود را دارد و نیاز به رعایت مورد خاصی از طرف شما ندارد.
 مبحث سوال : معافیت سربازی تاریخ ارسال سوال : 13/ 9 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :14 / 9 / 1396
سوال :
با عرض سلام لطفا ازمایشهایی ک بعد از تشخیص قوز قرنیه شدید برای معافیت سربازی گرفته میشه رو توضیح بدین ک در چ صورتی معافیت داده میشه؟
پاسخ :
با سلام. تشخیص وجود و شدت قوز قرنیه با عکس های توپوگرافی و ازب اسکن یا پنتاکم است.
12345678910...صفحه آخر