دکتر علیرضا نادری
  سلام، به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
 
مبحث سوال را انتخاب فرمایید:    
 
 مبحث سوال : انحراف چشم تاریخ ارسال سوال : 29/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :29 / 2 / 1398
سوال :
سلام دکتر خسته نباشید سوالم در رابطه با انحراف چشمیه چشم راست من وقتی می خواهم به سمت راست نگاه کنم نمی چرخه وباید سرمو به سمت راست کج کنم تا ببینم آیا قابل عمل هست؟ سنم 28 و این یک درد بزرگی برام حتی تو خانواده نیز مسخرم می کنن که جای تاسف داره. با تشکر
پاسخ :
با سلام. این وضعیت به علت اختلال عضله چشم یا فلج عصب این عضله است و نمی توان با عمل حرکت کامل به این عضله داد. اما اگر در نگاه به روبرو تنحراف چشم دارید، می توان با عمل نگاه روبرو را صاف کرد.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 24/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 2 / 1398
سوال :
سلام.طی تماس با مطب اعلام کردند تا چندین ماه هیچ نوبتی داده نمی شود و خیلی ناامیدانه مجبور به قطع تماس شدم.وقتی اطلاعات سایت شمارو خوندم خیلی امیدوار شدم برای مشکل چشمم.آقای دکتر من از طریق سایت با شما آشنا شدم و خیلی دوست دارم که نزد شما مراجعه داشته باشم.چشمای ما باید کور بشه تا به آدم های امثال ما نوبت داده بشه؟.کاش یه زمان هایی هم برای بیمارهایی که برای اولین بار میخواهند نزد شما مراجعه داشته باشند در نظر بگیرید
پاسخ :
با سلام و عرض پوزش به علت ترافیک نوبت های مطب. می توانید مجددا تماس بگیرید و بفرمایید وقت خارج از نوبت معمول برای شما بگذارند.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 24/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :24 / 2 / 1398
سوال :
باسلام..چشم سمت چپ من قوز قرنیه دارد وعمل کراس سال۹۵ انجام دادم نمره چشم چپ من ۴.۵ هستش الان نامنظم وتار میبینم راهی هستش چشم چپم مثل اولش بشه?
پاسخ :
با سلامو ممنک است با لنز تماسی سخت اصلاح شود
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 21/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :24 / 2 / 1398
سوال :
سلام پسر من ۱۷ سالشه دید چپش ۹۹ درصد از بین رفته دکترا گفتند عصبش خیلی کمرنگ شده آیا درمان داره. دلیلش هم نمیدونیم چیه آیا ممکنه چشم راستش هم بعد از مدتی مشکل پیدا کنه
پاسخ :
با سلامو لازم است توسط فوق تخصص اعصاب چشم معاینه شود
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 21/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :24 / 2 / 1398
سوال :
سلام.چند مدته متوجه شدم 2 چشمم دچار قوز قرنیه شده.چشم چپم اوضاعش وخیم تره.پیش 2 دکتر مراجعه کردم یکی از دکترا گفتن باید عمل کنی یکی دیگه گفتن نیازی نیست.واقعا نمیدونم چیکار کنم.قوز قرنیه باعث نابینایی میشه؟اگه عمل کنم میشه از لنزی استفاده کنم که ثابت بمونه تو چشمم؟عمل اشعه بهتره یا رینگ ؟
پاسخ :
با سلام قوز قرنیه درمان های مختلفی دارد که در سایت اطلاعات کامل انرا می توانید مطالعه کنید، اما برای تصمیم گیری لازم است معاینه شوید.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 20/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :24 / 2 / 1398
سوال :
با سلام ، آقای دکتر بعد از عمل لنز داخل چشمی از نوع آرتیفلکس چه مدت زمان طول می‌کشد تا دید کامل شود و تاری دید برای اجسام دور از بین برود ؟ با تشکر
پاسخ :
با سلام. زمان زیادی نمی برد اما در افراد مختلف متفاوت است
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 18/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :20 / 2 / 1398
سوال :
با سلام ، آقای دکتر من در سال ۹۴ عمل لنز داخل چشمی برای چشم راست آرتیزان با نمره ۱۶.۵ و آرتیفلکس با نمره ۱۴.۵ انجام دادم اکنون بعد از چهار سال چشم راستم دچار ضعیفی ۰.۷۵ و آستیگمات ۰.۵ و چشم چپم دچار ضعیفی ۰.۷۵ و آستیگمات ۰.۷۵ شده است ، چه راه کاری وجود دارد که دیدم کامل شود ؟ البته غیر از زدن عینک . با تشکر
پاسخ :
این میزان شماره معمولا روی دید تاثیری ندارد و نیاز به اقدام خاصی ندارد.
 مبحث سوال : پیوند قرنیه تاریخ ارسال سوال : 15/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :20 / 2 / 1398
سوال :
باسلام بنده به دلیل قوز قرنیه 18ماه پیش پیوند قرنیه شدم الان وبه دلیل آستیگماتیسم بالا 8.5 پزشک معالج PRKانجام داد با توجه به این که یک هفته است این عمل انجام شده دید بنده زیاد خوب نیست و حالت مه آلود میبینم میخواستم بپرسم آیا بعد از اتمام این دوره اگر دید من مناسب نباشدبرای دید مناسب احتمال لیزر مجدد هست و در کل PRKتا چه آستیگماتیسم رو بهبود میبخشه
پاسخ :
با سلام. معمولا لیزر تا حداکثر 6 دیوپتر را اصلاح می کند و امکان لیزر مجدد وجود ندارد. اما برای قضاوت در مورد نتیجه عمل اکنون زود است.
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 15/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :20 / 2 / 1398
سوال :
با سلام خدمت دکتر بزرگوار من نمره عینکم زیاده و چشمام نزدیک بین . حدود 12 با 3.5 آستیگمات و ضخامت قرنیه ام کمه. بیمارستان نور رفتم و تشخیصشون لنز آرتیزان توریک بود. حدود 1.5 سال هست که لنز سفارش دادم از شرکت توانا ابزار پرتو ولی هنوز نیومده! آیا به نظرتون روش دیگه ای برای اصلاح چشم من وجود داره و یا اگه لنز آرتیزان سراغ دارید بنده رو راهنمایی کنین. با سپاس فراوان 09362744050
پاسخ :
با سلام. احتمال دارد بتوان عمل آرتیفلکس معمولی کرد و باقیمانده شماره را با لیزر عمل کرد. باید معاینه شوید تا بتوان تصمیم گرفت
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 6/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :6 / 2 / 1398
سوال :
باسلام و احترام پسری 31 ساله هستم 4 سال پیش از یک نقطه کوچک با عنوان فلوتر یا همان مگس پران یا اجسام شناور در چشمم پدید امد اکنون تعداد آن ها به حدی زیاد شده که دیدم رو به شدت مختل کرده و زندگی را از من گرفته خواهشمندم راهنمایی و پذیرش بفرمایید جهت هر نوع درمان ممکن حتی به طور نسبی . با تشکر
پاسخ :
مگس‌پران در حقيقت سايه كدورت‌هاي موجود در مايع زجاجيه است كه روي شبكيه مي‌افتد و به صورت يك سايه تيره ديده مي‌شود. اين كدورت‌ها ممكن است ناشي از چسبندگي و ضخيم شدن رشته‌هاي زجاجيه، جمع شدن سلول‌هاي التهابي در زجاجيه و يا خونريزي در داخل چشم باشد. پس از معاينه كامل و اطمينان از سالم بودن پرده شبكيه و قسمت هاي خلفي چشم معمولانياز به اقدام ديگري ندارد.بايد معاينه دقيق شويد . در صورتي که در معاينه مشکل خاصي نداشتد؛جاي نگراني نيست . لیزر یاگ در درمان مگس پران YAG laser vitreolysis لیزر یاگ برای انهدام کدورت های زجاجیه عملی سرپایی و موثر است که با استفاده از لیزر نانو پالس، رشته ها و کدورت های زجاجیه منهدم می شود. این عمل را ویترولیز می گوئیم. این عمل عوارض اندکی داشته و بیماران از آن بسیار راضی هستند. این لیزر ممکن است نیاز به عمل جراحی را به تاخیر انداخته یا نیاز به عمل را برطرف کند. با کمک لنز دستگاه لیزر که روی چشم گذاشته می شود، نور لیزر یاگ در سطح قدامی فلوتر ها متمرکز می شود. لیزر انرژی بسیار کوتاه در 3 نانوسکند (0.000000003) را آزاد می کند. نکته مهم قابل ذکر این است که انرژی لیزر باعث شکسته شدن فلوتر ها به قطعات کوچکتر نمی شود؛ بلکه انرژی با قدرت بالای این لیزر، کلاژن و مولکولهای هیالورونین را تبدیل به گاز کرده که متعاقبا بداخل چشم جذب می شوند. بر خلاف ویترکتومی که خطر خونریزی و عفونت در آن وجود دارد، ویترولیز غیر تهاجمی و بدون درد است که می تواند اختلالات بینایی ناشی فلوتر ها را بهبود ببخشند. درصد موفقیت این لیزر 90 درصد است. متاسفانه در حال حاضر این لیزر در ایران وجود ندارد. مصرف روزی یک عدد کپسول امگا 3 ممکن است اندکی در تقلیل فلوتر ها مناسب باشد که برای دو ماه مصرف نمایید.
12345678910...صفحه آخر