دکتر علیرضا نادری
  سلام، به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
 
مبحث سوال را انتخاب فرمایید:    
 
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 26/ 4 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :27 / 4 / 1398
سوال :
باسلام بنده قوز قرنیه دارم می خواستم ببینم عمل کاشت رینگ حتما باید به همراه کراس لینک انجام بشه یا به تنهایی هم قابل انجام هستش؟ و اینکه هزینه هر یک از این عمل ها ( کاشت رینگ و کراس لینک) برای هر چشم چقدر میشه ؟ و آیا شامل بیمه تکمیلی میشه یا خیر
پاسخ :
با سلام ممکن است بسته به شرایط چشم این عمل ها به تنهایی یا توام با هم استفاده شوند. هزینه طبق تعرفه وزارت بهداشت است. و بیمه ها نیز قسمتی از هزینه را می پردازند.
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 17/ 4 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :18 / 4 / 1398
سوال :
سلام وقت بخیر دختری 22ساله هستم.چشمم ازبچگی ضعیف هست باشماره+9 و+9.5 تقریبا آستیگمات هم دارم.چندسالی هست پیگیر هستم برای عمل میخواستم بپرسم چه عملی میتونم انجام بدم؟؟واگرپیشنهادشما لنز داخل چشمی هست،هزینش حدودا چقدرمیشه؟ پیشاپیش ازپاسخگوییتون سپاسگزارم.
پاسخ :
با سلام. در مواردی که شماره چشم مثبت و زیاد است، معمولا به علت کوچک بودن چشم، امکان کارگذاری لنز داخل چشمی نیز وجود ندارد. در این موارد اگر شرایط چشم اجازه دهد، لنزطبیعی چشم با لنز مصنوعی شماره مناسب تعویض میشود. البته تصمیم گیری بعد از معاینه کامل امکان پذیر است. همه هزینه ها نیز طبق مصوبه وزارت بهداری است.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 16/ 4 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :16 / 4 / 1398
سوال :
سلام آقای دکتر، خسته نباشید؛ ببخشین درمانی برای کوررنگی وجود داره؟ چون الان اکثر استخدام ها تست کوررنگی هست و کسانی که این مشکلو دارند نمیتونن استخدام بشن اگه درمانی هست لطفا راهنمایی کنین ممنون.
پاسخ :
با سلام. متاسفانه درمان موثری برای کوررنگی وجود ندارد.
 مبحث سوال : پلک و مجاری اشکی تاریخ ارسال سوال : 10/ 4 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :11 / 4 / 1398
سوال :
سلام فرزندم سه ماهه است و مادرزادي دچاراينترپيون ميباشد .يكي دو متختصص چشم هم ديدن و پماد دادن ولي هنوز پزشك قابل اعتماد براي عمل جراحي را پيدا نكرديم خواستم ببينم آيا عمل جراحي در نوزادي قابل انجام است و براي نوزاد مشكلي نداره دوما آيا عمل صددرصد موفقيت آميزخواهد بود يا بعد از دوران كودكي نيز بايد عمل كنيم.درضمن شايان ذكر است اينترپيون در هر دو چشم و هم پلك بالا و پايين است ولي حاد نيست
پاسخ :
با سلام. اگر آنتروپیون شدید نباشد،برای درمام می توان صبر کرد؛ اما اگر مژه ها با قرنیه برخورد داشته باشند باید عمل شود.
 مبحث سوال : قوز قرنیه یا کراتوکونوس تاریخ ارسال سوال : 10/ 4 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :11 / 4 / 1398
سوال :
سلام آقای دکتر یک آقای بینایی سنج که در شبکه اجتماعی خیلی فعالیت دارد ادعا میکند که لنز اسکلرال فوق العاده دید خوبی به بیمار مبتلا به قوز قرنیه میدهد و تحملش هم بسیار راحت است و خیلی تعریف میکنند می خواستم نظر شما را بدانم که آیا واقعا این چنین است و این لنز برای مبتلایان به قوز قرنیه مفید است و عوارضی در دراز مدت ندارد؟؟ خیلی متشکر
پاسخ :
با سلام. لنز اسکلرال برای بعضی از بیماران دید خوبی ایجاد می کند. باید تست شود و اگر دید مطلوبی داشت تجویز شود. همه روش های درمانی عوارض خاص خود را دارند؛ اما اگر با لنز بینایی قابل قبولی پیدا کنید، می توانید استفاده کنید.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 10/ 4 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :11 / 4 / 1398
سوال :
سلام آقای دکتر در استان قزوین پزشک متخصص قرنیه که مورد تایید شما باشد سراغ دارید؟؟
پاسخ :
آقای دکتر تبریزی
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 10/ 4 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :11 / 4 / 1398
سوال :
با سلام. تشکر بابت پاسخگویی شما در اسرع وقت.اینجانب قبلا نیز سوالی مطرح کرده بودم. من چشمم 4/5 ضعیف و 0/75 آستیگمات دارد و طی یک سری معاینات در کلینیک بیناگستر شیراز در سال 95 جهت عمل برداشتن عینک.دکتر اعلام داشتند بدلیل ضخامت قرنیه 456μm قادر به عمل نیستم. می خواستم نظر جناب دکتر را هم در این زمینه بپرسم. و اینکه بهترین عمل برای من با این ضخامت قرنیه چی هست؟ با تشکر
پاسخ :
با سلام. سوال شما قبلا نیز پاسخ داده شده است. اگر قرنیه از حدی نازکتر باشد، امکان عمل های لیزری نیست و در این موارد عمل کارگذاری لنز دائمی داخل چشمی توصیه می شود. این مطلب را مطالعه کنید: http://www.dr-naderi.com/main/main.aspx?id=62
 مبحث سوال : پیوند قرنیه تاریخ ارسال سوال : 9/ 4 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :9 / 4 / 1398
سوال :
سلام آقای دکتر من از سال۸۹ مبتلا به قوز قرنیه در چشم چپم شدم و سال۹۲ در بیمارستان فارابی عمل کراسلینک روی چشم چپم انجام دادم با این عمل پیشرفت قوز قرنیه متوقف شد اما الان با گذشت ۶سال دید خوبی ندارم و موقع کار با کامپیوتر خیلی اذیت میشم میدونم که باید معاینه بشم تا شما نظر دقیق بفرمایید اما چون در شهرستان هستم الان امکانش نیست فقط میخواستم ببینم با این میزان قوز قرنیه که متوسط هستش آیا عملی هست که انجام بدم و چشمم کامل خوب بشه و مثل انسان های سالم بشم یعنی هم دید خوبی داشته باشم و هم موقع استفاده از کامپیوتر اذیت نشم؟ خیلی ممنون
پاسخ :
با سلام. در مواردی که عینک بینایی خوبی ندهد، قدم بعدی استفاده از لنز هارد و قدم سوم کارگذاری رینگ است و در نهایت پیوند قرنیه. اما هیچکدام از این روش ها بینایی کامل نمی دهند ولی بینایی را نسبت به قبل بهتر می کنند.
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 9/ 4 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :9 / 4 / 1398
سوال :
با سلام. تشکر بابت پاسخگویی شما در اسرع وقت.اینجانب قبلا نیز سوالی مطرح کرده بودم. من چشمم 4/5 ضعیف و 0/75 آستیگمات دارد و طی یک سری معاینات در کلینیک بیناگستر شیراز در سال 95 جهت عمل برداشتن عینک.دکتر اعلام داشتند بدلیل ضخامت قرنیه 456μm قادر به عمل نیستم. از جناب دکتر نادری گرامی درخواست راهنمایی می نمایم و اگر تنها راه کاشت لنز می باشد در حال حاضر هزینه آن چقدر است؟ با تشکر
پاسخ :
هزینه لنز هر چشم حدود 2800000 تومان و هزینه عمل هر چشم حدود 4000000 تومان
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 7/ 4 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :8 / 4 / 1398
سوال :
با سلام لطف بفرمایید قیمت لنز داخل چشمی توریک آی سی ال به همراه آستیگماتیسم چند هست!؟
پاسخ :
با سلام. برای استعلام قیمت باید از شرکت های وارد کننده بپرسید . من متاسفانه از قیمت اطلاعی ندارم.
12345678910...صفحه آخر