دکتر علیرضا نادری
  سلام، به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
 
مبحث سوال را انتخاب فرمایید:    
 
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 24/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :24 / 2 / 1398
سوال :
باسلام..چشم سمت چپ من قوز قرنیه دارد وعمل کراس سال۹۵ انجام دادم نمره چشم چپ من ۴.۵ هستش الان نامنظم وتار میبینم راهی هستش چشم چپم مثل اولش بشه?
پاسخ :
با سلامو ممنک است با لنز تماسی سخت اصلاح شود
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 21/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :24 / 2 / 1398
سوال :
سلام پسر من ۱۷ سالشه دید چپش ۹۹ درصد از بین رفته دکترا گفتند عصبش خیلی کمرنگ شده آیا درمان داره. دلیلش هم نمیدونیم چیه آیا ممکنه چشم راستش هم بعد از مدتی مشکل پیدا کنه
پاسخ :
با سلامو لازم است توسط فوق تخصص اعصاب چشم معاینه شود
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 20/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :24 / 2 / 1398
سوال :
با سلام ، آقای دکتر بعد از عمل لنز داخل چشمی از نوع آرتیفلکس چه مدت زمان طول می‌کشد تا دید کامل شود و تاری دید برای اجسام دور از بین برود ؟ با تشکر
پاسخ :
با سلام. زمان زیادی نمی برد اما در افراد مختلف متفاوت است
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 6/ 2 / 1398 تاریخ ارسال پاسخ :6 / 2 / 1398
سوال :
باسلام و احترام پسری 31 ساله هستم 4 سال پیش از یک نقطه کوچک با عنوان فلوتر یا همان مگس پران یا اجسام شناور در چشمم پدید امد اکنون تعداد آن ها به حدی زیاد شده که دیدم رو به شدت مختل کرده و زندگی را از من گرفته خواهشمندم راهنمایی و پذیرش بفرمایید جهت هر نوع درمان ممکن حتی به طور نسبی . با تشکر
پاسخ :
مگس‌پران در حقيقت سايه كدورت‌هاي موجود در مايع زجاجيه است كه روي شبكيه مي‌افتد و به صورت يك سايه تيره ديده مي‌شود. اين كدورت‌ها ممكن است ناشي از چسبندگي و ضخيم شدن رشته‌هاي زجاجيه، جمع شدن سلول‌هاي التهابي در زجاجيه و يا خونريزي در داخل چشم باشد. پس از معاينه كامل و اطمينان از سالم بودن پرده شبكيه و قسمت هاي خلفي چشم معمولانياز به اقدام ديگري ندارد.بايد معاينه دقيق شويد . در صورتي که در معاينه مشکل خاصي نداشتد؛جاي نگراني نيست . لیزر یاگ در درمان مگس پران YAG laser vitreolysis لیزر یاگ برای انهدام کدورت های زجاجیه عملی سرپایی و موثر است که با استفاده از لیزر نانو پالس، رشته ها و کدورت های زجاجیه منهدم می شود. این عمل را ویترولیز می گوئیم. این عمل عوارض اندکی داشته و بیماران از آن بسیار راضی هستند. این لیزر ممکن است نیاز به عمل جراحی را به تاخیر انداخته یا نیاز به عمل را برطرف کند. با کمک لنز دستگاه لیزر که روی چشم گذاشته می شود، نور لیزر یاگ در سطح قدامی فلوتر ها متمرکز می شود. لیزر انرژی بسیار کوتاه در 3 نانوسکند (0.000000003) را آزاد می کند. نکته مهم قابل ذکر این است که انرژی لیزر باعث شکسته شدن فلوتر ها به قطعات کوچکتر نمی شود؛ بلکه انرژی با قدرت بالای این لیزر، کلاژن و مولکولهای هیالورونین را تبدیل به گاز کرده که متعاقبا بداخل چشم جذب می شوند. بر خلاف ویترکتومی که خطر خونریزی و عفونت در آن وجود دارد، ویترولیز غیر تهاجمی و بدون درد است که می تواند اختلالات بینایی ناشی فلوتر ها را بهبود ببخشند. درصد موفقیت این لیزر 90 درصد است. متاسفانه در حال حاضر این لیزر در ایران وجود ندارد. مصرف روزی یک عدد کپسول امگا 3 ممکن است اندکی در تقلیل فلوتر ها مناسب باشد که برای دو ماه مصرف نمایید.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 27/ 7 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :2 / 8 / 1397
سوال :
با سلام جناب دکتر برای بنده نوع معافیتم برای هيپرمتروپی هست. هيپرمترپی چیه؟ دور بینی یا نزدیک بینی؟ ممنون
پاسخ :
با سلام.دوربینی
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 5/ 7 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :20 / 7 / 1397
سوال :
با سلام و خسته نباشید.. برای شماره چشم حدود ۲ که واجد شرایط تمامی عملهای لازیک، فمتولیزیک و اسمایل هست، عموماً کدام عمل پیشنهاد میشود؟
پاسخ :
با سلام. در این شرایط عمل لازک یا پی آر کی ارجح است.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 20/ 4 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :29 / 4 / 1397
سوال :
سلام و سپاس جناب دکتر می خواستم بدونم بعد از جراحی آب مروارید تا چه مدت باید از محافظ چشم موقع خواب استفاده کرد؟ و اینکه من بعد از گذشت یک ماه از جراحی نگران این هستم که به سمت چشمی که جراحی کردم بخوابم آیا اگر موقع خواب به سمت چشم جراحی شده بخوابم مشکلی پیش میاد؟
پاسخ :
با سلام. معمولا نیازی به محافظ نیست. الان هم که مدتی گذشته نگران نباشید. می توانید به راحتی روی شقیقه عمل شده بخوابید اما روی چشم نخوابید.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 25/ 3 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 3 / 1397
سوال :
سلام، بنده چشمم مشکل قوز قرنیه خفیف داره که چن ماه بعد از خرید گوشی اس ۸ که یه اسکنر عنبیه به اسم iris scanner داره و امواج infrared به چشم میتابونه متوجه اش شدم طوری که دید چشم چپم یه مقدار تار شده بود و هاله بینی پیدا کرده بود از قضا دوستم هم قوز قرنیه داره حدود ۴ ماه هست متوجه اش شده و اونم اس ۸ داره شک کردم به این قضیه یه سرچی کردم به این رسیدم و اینکه یه سری کاربرا شکایت داشتن : http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4597594/amp/Samsung-users-say-iris-scanner-causing-eye-discomfort.html تو این سایت گفته شده این اسکنر موجب کاهش فعالیت یه سری آنزیم‌ها تو چشم میشه و اینکه تا جایی که می‌دونم علت قوز قرنیه هم مشکلات آنزیمی هست تو چشم، خواستم بدونم بنظر شما امکان داره این اسکنر باعث قوز قرنیه بشه ؟
پاسخ :
با سلام. با دوزهای کم اشعه مادون قرمز بعید است که باعث عوارض جدی چشمی شود. مطالعات اثبات شده ای در این زمینه وجود ندارد.
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 15/ 3 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :19 / 3 / 1397
سوال :
با سلام آیا روزه گرفتن برای بیماری قوز قرنیه ضرر دارد؟
پاسخ :
با سلام. خیر
 مبحث سوال : بيماريهاي چشم تاریخ ارسال سوال : 22/ 2 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 2 / 1397
سوال :
با سلام و عرض خسته نباشید: کودکانی که عینک های ذره بینی می زنند مشکل چشم آن ها چیست؟ با تشکر
پاسخ :
با سلام. مفهوم سوالتان را متوجه نشدم. اما کودکانیکه به هر دلیل عیب انکساری داشته باشند، نیاز به عینک دارند.
12345678910...صفحه آخر