دکتر علیرضا نادری
  سلام، به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
 
مبحث سوال را انتخاب فرمایید:    
 
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 27/ 1 / 1397 تاریخ ارسال پاسخ :28 / 1 / 1397
سوال :
با سلام و خسته نباشید ؛ من حدود 8 ماه پیش با نمره چشم منفی هشت عمل لازک انجام دادم و الان نمره چشمم مثبت یک هست ؛ ولی درد چشم و چند بینی و سایه بینی و مخصوصا دید نامناسب در شب به همراه هاله بینی و پخش نور دارم ؛ آیا میتونه قوز قرنیه باشه ؟ عکس توپوی قرنیه یک ماه پیش چشمم بدون مشکل قوز قرنیه بوده ولی اگر قوز قرنیه نیست علت در چه می تونه باشه ؟ ممنونم راهنمایی بفرمایید .
پاسخ :
با سلام. مشکل می تواند از خشکی چشم و یا از اصلاح نامنظم قرنیه باشد. اگر به علت اصلاح نامنظم باشد در عکس های قرنیه قابل تشخیص است.
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 27/ 12 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :15 / 1 / 1397
سوال :
با سلام و عرض خسته نباشی خدمت شما و یه تشکر ویژه بابت سایت جامع و کاملتون و اینکه با حوصله پاسخگوی ما بیماران هستین.من حدود یه هفته پیش چشم راستمو پیش دکتر قریشی اصفهان عمل کارگذاری لنز آرتیفلکس داشتم اما الان بعد یه هفته هنوز دیدم تاره احساس میکنم اجسام سایه دارند یعنی نمیتونم تمرکز کنم تا اجسام واضح ببینم مثلا یه نوشته رو نمیتونم راحت بخونم به نظر شما این تاری به خاطر آستیگمات نیست؟؟ چشم راستم حدود دو درجه آستیگمات داره البته دکتر قریشی گفتن آستیگمات توی لنز لحاظ شده میخواستم بدونم اگه این وضعیت ادامه داشته باشه آیا طبق گفته پزشک میتونم لیزر کنم تا آستیگمات من اصلاح بشه ؟؟ چقدر زمان لازمه تا درمانم کامل بشه؟؟چون من همانطور که قبلا خدمت شما عرض کردم تو بانک شاغلم و فرصت زیادی ندارم و یه سوال دیگه با توجه به اینه خوزستان زندگی میکنم و گرد و خاک زیاده چقدر خطر عفونت هست؟ راهکارتون واسه گردوخاک و چیه؟ از پاسخگویی شما ممنونم
پاسخ :
با سلام. دید شما تدریجا بهتر خواهد شد. اگر بعد از چند ماه از شماره چشمتان چیزی باقی مانده بود، در صورتیکه شرایط چشمتان اجازه بدهد می توانید با لیزر اصلاح کنید. گرد و خاک مشکل چندانی ایجاد نخواهد کرد.
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 23/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :26 / 11 / 1396
سوال :
سلام شماره چشمم ۶ هستش و ضخامت قرنیه ۴۸۰ اگر عمل کنم شماره چشمم صفر میشه و ایا عمل توصیه میشه یا نه ممنون
پاسخ :
با سلام. این ضخامت برای اصلاح 6 دیوپتر کافی نیست. اگر شرایط چشمتان اجازه دهد، عمل کارگذاری لنز داخل چشم دائمی توصیه می شود. http://dr-naderi.com/main/main.aspx?id=62
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 17/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :20 / 11 / 1396
سوال :
با سلام و خسته نباشید کاشت لنز بیونیکی در ایران وجود دارد؟
پاسخ :
با سلام . این لنز در مرحله تحقیقاتی است و هنوز وارد بازار نشده است.
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 15/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :15 / 11 / 1396
سوال :
سلام ، قبلا هم طرح سوال کردم ولی پاسخ داده نشد ؛ من حدود 5 ماه پیش لازک کردم (با نمره هر چشم حدود هشت نزدیک بین) الان با گذشت 5 ماه هنوز نمره چشمم صفر نشده (حدود یک دوربین هست الان) و اون چیزی که بیشتر از نمره چشم اذیتم می کنه اینه که از هر چیز چند سابه توو اطرافش می بینم مخصوصا توو شب ؛ نگرانم که این حالت هیچ وقت از بین نره و هیچوقت وضوح دید نداشته باشه ؛ نظرتون در این خصوص چیه و چه قطره ای استفاده کنم مناسبتره ؟
پاسخ :
با سلام. به دنبال عمل ممکن است اصلاح بیشتر یا کمتر از حد مورد نظر داشته باشیم. در مورد شما یک شماره بیش از حد مورد نظر اصلاح شده است. با توجه به گذشت 5 ماه از عمل، احتمالا مانگار باشد.
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 14/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :14 / 11 / 1396
سوال :
من الان 30 سالم هست. از بچگی استرابیسم مادرزادی داشتم در سن 3 و 7 سالگی دوبار عمل جراحی استرابیسم کردم دو تا چشمم را و در سن 18 و 19 سالگی هم فقط چشم چپ ام به دلیل چسبندگی و کمی انحراف به سمت بالا عمل کردم یک بار در سن 18 سالگی و یک بار همان چشم در سن 19 سالگی. الان دید راستم خوبه ولی دید چشم چپ ام 3/75+ و چشم راستم 1/25+است آیا با توجه به اینکه من استاد دانشگاه هستم و همش کارم تدریس و کار با کامپیوتر هست امکانش هست من چشمایم را لیزیک کنم البته من ده سال هست از عینک استفاده نمی کنم. با تشکر
پاسخ :
با سلام .لازم است معاینه شوید. اگر شرایط عمل را داشته باشید، می توانید عمل کنید.
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 12/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :13 / 11 / 1396
سوال :
با سلام خدمت دکتر عزیز ایا شما عمل کمرا برای اصلاح پیروشمی را پیشنهاد میکنید؟ایا خودتان ان را انجام میدهید سوال دومم این است که ایا امکان تعویض لنز تک کانونی و جایگزاری ان با دو کانونی برای اصلاح دید نزدیک هست؟
پاسخ :
با سلام. برای اصلاح پیر چشمی در هر فردی یک روش خاص مناسب تراست که پس از معاینه و بررسی های لازم مناسب ترین روش برای ان فرد پیشنهاد می شود.
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 4/ 11 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :4 / 11 / 1396
سوال :
عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر....ضخامت قرنیه من 469 می باشد...با نمره چشم 2 و 2.5....شما عمل PRK vh پیشنهاد می دهید؟سپاسگزارم
پاسخ :
با سلام. اگر توپوگرافی قرنیه نرمال باشد، می توان انجام داد.
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 28/ 10 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :29 / 10 / 1396
سوال :
با سلام خدمت دکتر عزیز حدود یک هفته ای هست عمل prk انجام دادم و دید دورم خوب ولی دید نزدیکم خوب نیست و برای مطالعه از عینک استفاده میکنم ایا دید نزدیکم خوب میشود ؟ عینک زدنم برای مطالعه ایرادی ندارد؟ سپاسگزارم
پاسخ :
با سلام. دید نزدیک تدریجا بهتر می شود. اما اگر بالای 40 سال هستید، برای نزدیک نیاز به عینک خواهید داشت.
 مبحث سوال : لیزیک، لازک، PRK تاریخ ارسال سوال : 26/ 10 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :26 / 10 / 1396
سوال :
با عرض سلام من واسه عمل کاشت لنز اقدام کردم به تازگی لنزهایی که سفارش داده بودم رسیده اما متاسفانه فعلا نمیتونم عمل کنم میخام این عمل یه دوماه یا سه ماه دیگه عقب بندازم میخواستم بدونم تو این چندماه اگه نمره چشمام تغییر کنه میشه با همون لنزهایی که قبلا سفارش داده بود عمل کنم؟؟ آیا لنز شماره داره؟ چون تو بانک مشغول شدم فعلا به من اجازه عمل نمیدن سوال دیگم اینکه دوره ی بهبودی چقدر زمانبره؟ آیا با دوهفته مرخصی من میتونم بعد عمل دوباره مشغول کار بشم و سوال آخر اینکه مصرف قرص فلوکستین روزی یه عدد تاثیری بر بینایی داره یا نه؟؟ از پاسخگویی شما ممنوم.
پاسخ :
با سلام. به عقب انداختن عمل تا چند ما اشکالی ندارد. دوره بهبودی عمل کارگذاری لنز داخل چشمی چند روز است. قرص فلوکسیتین تاثیری ندارد.
12345678910...صفحه آخر