دکتر علیرضا نادری
  سلام، به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
 
مبحث سوال را انتخاب فرمایید:    
 
 مبحث سوال : آب سیاه تاریخ ارسال سوال : 18/ 1 / 1396 تاریخ ارسال پاسخ :18 / 1 / 1396
سوال :
سلام،آقای دکتر من چشمهام بلفاریت داشت، حدود ۳هفته قطره پردنیزلون استفاده کردم،بعد پزشکم قطره مو عوض کرد حدود ۲۰روز هم قطرlotemax,۶هفته هم گگفتن باید کپسول تتراسایکیلین بخورم،البته ی قطره ضد حساسیت دیگه هم بود ک قبل از پردنیزلون ۲هفته استفاده کردم،این بار ک پزشکم مراجعه کردم خواستم فشار چشممو بگیره بخاطره استفاده از این قطره ها ک کورتون داره،فشار چشمم ۲۰ بود،من ۳۲سالمه، سابقه اب سیاه هم ندارم،خیلی نگرانم این فشار چشم برای من بالاس،؟؟؟حد نرمال فشار چشم چند باید باشه،پزشکم گفتن نرمالش ۱۲تا ۲۱ درسته؟؟؟لطفا راهنماییم کنید، من قصد دارم واسه معاینه بیام خدمتتون ازشهرستان میام راهنمایییم کنید چطور وقت بگیرم
پاسخ :
با سلام . فشار حدود 20 سالا محسوب نمی شود. برای درمان بلفاریت مبحث مورد نظر در سایت را مطالعه فرمایید. شماره تماس جهت ویزیت 02188677611
 مبحث سوال : آب سیاه تاریخ ارسال سوال : 9/ 9 / 1395 تاریخ ارسال پاسخ :10 / 9 / 1395
سوال :
سلام بنده چشم چپم بیماری فوکس دارد وفشارش چشمانم بین 12تا 17 می باشد.قطره کوبایوسپت هر 12 ساعت 1 و قطره اسنو تی یرز هر6ساعت قطره میریزم.لطفا مارا رزاهنمایی کنید در ضمن ضعف چشم چپ1.25 می باشد.
پاسخ :
با سلام. تا زمانیکه فشار چشم ها با این قطره کنترل است باید همین دارو را ادامه دهید. برای اطلاعات کاملتر مبحث بیماری یوئیت فوکس را در سایت مطالعه کنید.
 مبحث سوال : آب سیاه تاریخ ارسال سوال : 21/ 8 / 1395 تاریخ ارسال پاسخ :26 / 8 / 1395
سوال :
سلام دختر5ساله من بنابه تشخیص پزشک مبتلابه گلوکوم است وفشارچشم17و18میباشدکه وقطره لاتاپروست وقطره کوبایوسوپت مصرف میکند که دکتربرای 5روز دیگه وقت عمل داده لطفا راهنمایی کنین بدون عمل جراحی باکمک قطره فشارچشمش کم میشودیا حتماجراحی گردد لطفاراهنمایی کنیدفرصت زیادی برای تصمیم گیری نداریم باتشکر
پاسخ :
با سلام. اگر گلوکوم با قطره کنترل شود عمل توصیه نمی شود؛ مگر اینکه علی رغم مصرف قطره فشار چشم ها بالای 20 باشد.