مبحث سوال: قوز قرنیه یا کراتوکونوس
تاریخ ارسال سوال: 1400/7/2
تاریخ ارسال پاسخ: 1400/7/2
سوال: با سلام چرا اکثر متخصصان قرنیه میگویند قوز قرنیه بعد از سن 30سالگی متوقف میشود؟و سوال دیگر اینکه اگر قرنیه هیدروپس شود عمل بعدی پیوند هست؟
پاسخ: با سلام. در باره قوز قرنیه در سایت اطلاعات کامل هست و به این سوالات در گذشته جواب داده شده است. به بانک سوالات مراجعه کنید
مبحث سوال: لیزیک، لازک، PRK
تاریخ ارسال سوال: 1400/7/1
تاریخ ارسال پاسخ: 1400/7/2
سوال: سلام آقای دکتر خسته نباشید من یکی از چشمام ۶ روی ۵ آستیگمات هست و اون یکی هم ۵ روی 2 آستیگمات هست و دکترهای شهر خودمون میگند چون آستیگمات یکی از چشات زیاده عمل به دردت نمیخوره چون دوباره برمیگرده . ممنون. میشم راهنمایی کنید
پاسخ: با سلام. برای اصلاح شماره چشم روش های متنوعی وجود دارد. برای تصمیم گیری باید معاینه و بررسی شوید.
مبحث سوال: بيماريهاي چشم
تاریخ ارسال سوال: 1400/7/1
تاریخ ارسال پاسخ: 1400/7/2
سوال: سلام یک کودک سه ماهه داریم چشم چپش میکروفتالمی داره. متخصص شبکیه هم بررسی کرده و تشخیص کلوبوم عصب چشم چپ داده. میخواستم ببینم هیچ درمانی برای بهبود بینایی سمت چپش وجود داره یا خیر؟ و اینکه این موضوع تاثیری بر روی بینایی چشم سالمش داره یا خیر. و یک سوال دیگه اینکه برای موضوع زیباییش هم چه اقدامی لازم هست. میشه برای زیبایی چشمی که کوچکتره از لنز استفاده کردو اینکه از کی برای درمانش اقدام کنیم.
پاسخ: با سلام. در این سن برای میکروفتالمی کار زیادی نمی توان کرد. اگر چشم مقابل سالم است این چشم بر چشم سالم اثری ندارد. از انجاییکه اگر چشم میکروفتالمیک خیلی کوچک باشد ممکن است استخوانهای حدقه چشم و گونه همانطرف رشد کافی نکنند، باید تحت نظر فوق تخصص اربیت (کاسه چشم) باشد
مبحث سوال: پیوند قرنیه
تاریخ ارسال سوال: 1400/6/31
تاریخ ارسال پاسخ: 1400/7/2
سوال: سلام آقای دکتر ببخشید پدرم با سابقه دیابت و جراحی آب مروارید و آب سیاه و از دست دادن بینایی یک چشم در حال حاضبه دلیل فشار چشم دو دستگاه احمد والو در یک چشم کار گذاشته شده و دو مرحله هم تزریق آیلیا برای کنترل ورم شبکیه داشته و با توجه به آسیب قرنیه بر اثر ضربه شانت احمد والو نیاز به عمل پیوند قرنیه دارد با توجه به سن ۷۸ سال و دید حداقلی یک چشم ریسک موفقیت پیوند قرنیه چقدر است ؟ الان دید بسیار کم بطوریکه افراد جلویش را در حد یک سایه با تشخیص رنگ لباس میبیند . به نظر شما ریسک پیوند قرنیه بالا نیست که همان دید حداقلی هم از دست برود ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ: با سلام. عمل های جراحی همیشه ریسک داند اما در مورد این بیمار با توجه به بیماری های همراه مثل اب سیاه کنترل نشده، ریسک بسیار بالاتر است. اما اگر چشم پتانسیل بینایی داشته باشد می تواند عمل کند
مبحث سوال: بيماريهاي چشم
تاریخ ارسال سوال: 1400/6/30
تاریخ ارسال پاسخ: 1400/7/2
سوال: عرض سلام و ادب شرمنده دکتر مزاحم شدیم ی سوال داشتیم خدمتتون اینکه شهرستان تشریف داریم پدر بزرگ ما ۸۸ سال سن دارن نزدیک دو ماه پیش سردرد شدید گرفتن بصورت کاملا اتفاقی و بعد ۵ روز متاسفانه بینایشونو بطور کامل از دست دادن الان ما میتونیم امیدوار باشیم و حضوری بیایم خدمتتون؟
پاسخ: با سلام. بعد از دو ماه بعید است کاری بتوان کرد
مبحث سوال: بيماريهاي چشم
تاریخ ارسال سوال: 1400/6/29
تاریخ ارسال پاسخ: 1400/7/2
سوال: سلام حدود 1 ماه مشکل چشم دارم قرمزی با تاری دید و درد استخوان گونه و بینی که پزشک متخصص، تشخیص التهاب چشم به دلیل رماتیسم دادند، البته هنوز جواب آزمایش رماتیسم حاضر نشده. سوالم اینه آقای دکتر میتونم واکسن کرونا بزنم؟ خیلی ممنونم. تندرست باشید.
پاسخ: با سلام. چون بیماری کرونا جدید است و تجربیات زیادی راجع به ان نداریم با قاطعیت نمی توان نظر داد اما احتمالا منعی نداشته باشد
مبحث سوال: قوز قرنیه یا کراتوکونوس
تاریخ ارسال سوال: 1400/6/29
تاریخ ارسال پاسخ: 1400/7/2
سوال: سلام . بنده ساکن تبریزم و بیماری قوز قرنیه دارم . پزشک معالجم در بررسی اولی تشخیص پیوند قرنیه داده . می خواستم سوال کنم که اولا آیا بجای پیوند قرنیه می شود از روش کرافلکس برای این مشکل استفاده کرد (اگر جواب بله بود چند درصد امکان بهبودی چشم وجود دارد) . ثانیا آیا چنین روشی در ایران انجام می شود ؟
پاسخ: کرافلکس فعلا در مراحل تحقیقاتی است و در ایران انجام نمی شود
مبحث سوال: قوز قرنیه یا کراتوکونوس
تاریخ ارسال سوال: 1400/6/28
تاریخ ارسال پاسخ: 1400/7/2
سوال: درود جناب دکتر عزیز. من در هر دو چشم دچار قوز قرنیه هستم و شماره چشم هایم و همچنین آستیگمات آنها حدود 3-4 هست. حدودا 10 سال پیش عمل کراس لینکینگ رو پیش خودتون انجام دادم. میخواستم بدونم آیا روش جدید Relex Smile (یا روشهای جدید دیگه) وجود داره برای من که عینک رو به طور کلی برای من حذف کنه و قوز قرنیه رو دچار مشکل نکنه؟ ممنون
پاسخ: با سلام. اسمایل مناسب نیست. اما روش های دیگری هست که باید معاینه شوید تا بتوان تصمیم گرفت
مبحث سوال: لیزیک، لازک، PRK
تاریخ ارسال سوال: 1400/6/28
تاریخ ارسال پاسخ: 1400/7/2
سوال: سلام وقتتون بخیر آیا قوز قرنیه با نمره کم حدودا نمره ۲و۳عمل اصلاح دید انجام میشود؟؟
پاسخ: با سلام. لازم است معاینه شوید تا با توجه به شرایط چشمتان تصمیم گیری شود
مبحث سوال: بيماريهاي چشم
تاریخ ارسال سوال: 1400/6/28
تاریخ ارسال پاسخ: 1400/7/2
سوال: با سلام چشم سمت راست که براثر بیماری آدنوم هیپویز دیدش رو از دست داده تار هست و کم نور آیا راهی وجود دارد چشم درمان بشه
پاسخ: با سلام. اگر ادنوم عمل نشده باشد، باید عمل شود. اما اگر عمل شده و پس از عمل همچنان تارید دید وجود دارد کاری نمی توان کرد.
12345678910...صفحه آخر

جراحیهای چشم