مبحث سوال: قوز قرنیه یا کراتوکونوس
تاریخ ارسال سوال: 1399/6/30
تاریخ ارسال پاسخ: 1399/6/30
سوال: با سلام من مدت 15 سال به علت قوز قرنیه از لنز هارد استفاده می کنم و تقریبا شماره چشمم با توجه به سن 38 سالگیم تقریبا ثابت شده است.میخواستم بدونم آیا میتونم از لنز های ICL و فاکیک داخل چشمی استفاده کنم و اینکه میزان موفقیت این نوع لنز چقدر است؟ آیا جراحی میزان آستیگمات چشم رو ممکنه بالا تر ببره؟ ممنون
پاسخ: با سلام. پس از معاینه کامل و عکسبرداری می توان تصمیم گرفت. برای عکس برداری لازم است حد اقل سه هفته لنز نگذارید
مبحث سوال: آب مروارید یا کاتاراکت
تاریخ ارسال سوال: 1399/6/29
تاریخ ارسال پاسخ: 1399/6/30
سوال: چند وقت پیش چشم راستم عمل جراحی کردم عدسی چشمم برداشتن الان چشمم عدسی ندار می خواستم 2 تا سوال از خدمت شما بپرسم چند روز چشم راستم 4 تا مشکل جدی و حاد پیدا کزده یکی چشمم تار شده نوشته کتاب سفید می بینم یکی دوبینی دارم یکی نو چشمم جرقه میا یکیم تو چشمم سیاهی دور قرنیه میا یعنی یا قرنیه آسیب دیده یا به قرنیه فشار میا سوال اول 4 تا مشکلی دارم مال نداشتن عدسی یا خیر ؟ پیش 2 تا دکتر رفتم دکتر اولی گفت عمل جراحی کنم لنز بذارم دکتر دومی گفت اگر عمل کنم چشمم چسبندگی دار ممکنه نابینا شوم سوال دوم از نظر شما عمل کنم لنز بذارم یا عمل نکنم ؟ عمل نکنم چرا و چه مشکلاتی پیش میا ؟
پاسخ: با سلام لازم است معاینه شوید تا بتوان نظر داد
مبحث سوال: معافیت سربازی
تاریخ ارسال سوال: 1399/6/20
تاریخ ارسال پاسخ: 1399/6/30
سوال: باسلام واحترام جناب اقای نادری ایا اب مروارید چشم راست شامل معافیت پزشکی میشود؟باتشکر
پاسخ: با سلام. بسته به مدرک تحصیلی است. بند14- كاتاراكت مادرزادي ، ضربه اي ، متابوليك و كاتاراكت عمل شده : معاف دائم تبصره- در صورتيكه بعداز عمل اختلال ديد ايجاد نكرده باشد ، ‌براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر : معاف ازخدمات رزمي
مبحث سوال: قوز قرنیه یا کراتوکونوس
تاریخ ارسال سوال: 1399/6/11
تاریخ ارسال پاسخ: 1399/6/13
سوال: سلام و وقت بخیر بنده بعد از مراجعه به پزشک و بررسی ، چشم راستم دارای قوزی قرینه و پیری قرینه می باشد که دکتر توصیه به پیوند قرینه داشته است. سئوال بنده این است آیا با عمل ترانس پی آر کی ریفایند میتوان قوزی قرینه و پیری قرینه را درمان کرد و هزینه آن چقدر می شود باتشکر فراوان از زحمات شما
پاسخ: با سلام. نوع عمل جراحی در قوز قرنیه پس از بررسی و معاینه کامل مشخص می شود؛ اما اگر پزشکتان پیشنهاد پیوند داده است، مفهوم ان آین است که بیماری شما پیشرفته است و بعید است که بتوان با ترانس پی ارکی و کراس لینک درمان کرد.
مبحث سوال: بيماريهاي چشم
تاریخ ارسال سوال: 1399/6/10
تاریخ ارسال پاسخ: 1399/6/13
سوال: جناب اقای دکتر نادری ضمن عرض سلام و تشکر به منظور ایجاد سایت و حس مسئولیت برای توجه به بیماران و ارائه پاسخ به سوالات فرزند اینجانب از کودکی بصورت ارثی مشکل بینایی و آستیگمات بالا داشته است و از 5 سالگی تحت نظر فوق تخصص بینایی بوده و درحال حاضر 18 ساله و دیپلمه سال 99 میباشد و درصدد اقدام برای معافیت پزشکی ایشان هستیم . شماره چشم ایشان بدون قطره عبارتند از : R: +1.00 , -6.50 * 180 L: -6.0 *170 در دی ماه 1398 به بیمارستان سجاد ( نیروی انتظامی ) هم مراجعه شده و پس از ریختن قطره شماره چشمها -6.0 و -5.5 تشخیص داده شده و پزشک اعلام کرده که معاف است . نمره چشمها قبل از قطره عبارتند از : R: +2.25 , -7.25, A=5 L:+0.5 , -5.75 , A=170 با توجه به اینکه اگر نتیجه اقدام برای معافیت منفی باشد ، معافیت تحصیلی ایشان لغو شده و میبایست دفترچه آماده به خدمت بگیرد ، ممنون میشوم که بزرگواری فرموده و اعلام نظر فرمایید که با این وضعیت معاف می شود یا خیر که ما بتوانیم برایش اقدام کنیم . از حسن توجه بی نهایت سپاسگزارم .
پاسخ: با سلام. بند 3 ایین نامه معافیت های چشمی شامل حال ایشان است. بند3- آستيگماتيسم ساده ، مركب يا مخلوط با سيكلوپلژي كامل : (درآستيگماتيسم ساده، يا مركب يا مخلوط ميزان آستيگماتيسم بايستي بيش تر از اسفر باشد) الف) مجموع ديوپتر آستيگمات ساده ، مركب يا مخلوط بالاي 5 ديوپتر يک چشم : معاف دائم تبصره- براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر مجموع ديوپتر آستيگمات ساده ، مركب يا مخلوط بالاي 7 ديوپتر يک چشم: معاف دائم ب) آستيگماتيسم ساده ، مركب يا مخلوط از3 تا 5 ديوپتر هر يك از چشمها : معاف از خدمات رزمي تبصره- براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر آستيگماتيسم ساده ، مركب يا مخلوط از3 تا7 ديوپتر هر يك از چشمها : معاف از خدمات رزمي. طبق قسمت الف این بند باید پس از ریختن قطره جمع جبری دوربینی و آستیگماتیسم بالای 5 باشد.
مبحث سوال: قوز قرنیه یا کراتوکونوس
تاریخ ارسال سوال: 1399/6/6
تاریخ ارسال پاسخ: 1399/6/8
سوال: سلام عرض ادب جدیدترین روش برای درمان قوز قرنیه چه می باشد ؟
پاسخ: با سلام. کاملترین روش های درمان قوز قرنیه را در سایت مطالعه فرمایید
مبحث سوال: بيماريهاي چشم
تاریخ ارسال سوال: 1399/5/30
تاریخ ارسال پاسخ: 1399/5/31
سوال: با سلام و احترام. دختر نه ماه اي دارم که از بدو تولد از چشم چپش روز چند بار اشک ميريزد. از يک ماه پيش روزي چند بار گوشه چشمش کنار بيني را ماساژ ميدهم ولي به بنده گفتند که اين شيوه ماساژ اشتباه است و بايد از گوشه چشم تا پايين بيني را روزي 40-50 بار ماساژ دهم. چند روز است که ابتدا گوشه چشم کنار بيني را به صورت دوراني ماساژ ميدهم و سپس انگشت را کنار بيني تا پايين ميکشم روزي تا 60 بار اينکار را انجام ميدهم. آيا با اين کار امکان بهبود وجود دارد يا بايد ديگر ماساژ را کنار بگذارم و چشمش را ميل بزنيم؟ اگر ماساژ را بايد ادامه بدهم تا کي ماساژ بدهم؟ با تشکر فراوان از شما خدا خيرتان بدهد
پاسخ: با سلام. معمولا اگر مجرای اشکی قابل باز شدن باشد تا سن حوالی 9 ماهگی خود بخود و یا به کمک ماساژباز می شود. بنابراین توصیه می شود اگر تا سن 9 ماهگی باز نشد سونداژ انجام شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و دیدن فیلم نحوه ماساژ چشم به این لینک مراجعه کنید: http://dr-naderi.com/article/363/nasolacrimal-duct-obstruction
مبحث سوال: معافیت سربازی
تاریخ ارسال سوال: 1399/5/29
تاریخ ارسال پاسخ: 1399/5/30
سوال: با سلام میخواستم ببینم نمره چشمم‌ چند هستش دید چشم چپم‌ خیلی ضعیف هستش میگن‌ ۲ از ۱۰ براثر ضربه این اتفاق افتاده که انحراف‌ هم پیدا کرد گفتن بینایش‌ برنمیگرده‌ الان میخوام معافیت‌ بگیرم بابت چشم‌ چپم توی گواهینامه خورده تک چشمی‌ با آینه مخصوص با سلام این‌ آخرین‌ معاینه هستش میخوام ببینم معاف میشم (R) S 0.25_ 0.25_ 0.25_ (0.25_) C 0.50_ 0.50_ 0.50_ (0.50_) A 133 133 134 (133) S.E._0.50 (L) S 1.50+ 1.50+ 0.25+ (1.50+) C 0.75_ 0.75_ 0.75_ (0.75_) A 43 42 41 (42) (S.E.+1.25) PD:60
پاسخ: با سلام چشم راست بیست و پنج صدم وچشم چپ نیم ضعیف است. اما ملاک دادن گواهینامه رانندگی میزان بینایی است که دید شما به علت ضربه کم است
مبحث سوال: لیزیک، لازک، PRK
تاریخ ارسال سوال: 1399/5/22
تاریخ ارسال پاسخ: 1399/5/30
سوال: عرض سلام و ادب خدمت شما . بدون تعارف و مقدمه اصل سوال و مطلب رو خدمت شما عرض میکنم ، من 25 سال دارم و از 16 سالگی متوجه بیماری گلوکوم شدم ، بر اثر این بیماری مقدار زیادی از عصب بینایی من آسیب دید و روی چشم چپ دوبار عمل تراب و چشم راست یک بار انجام شد ، الان فشار چشم من همیشه بین 9 تا 11 هست اما بینایی من ضعیف هست شماره هر دو چشم من هم استیگمات و هم نزدیک بینی 4.75 هست حتی الان حس میکنم که ضعیف تر هم شده ، از این وضعیتی که هر چشم پزشکی میرم میگن نمیتونم عمل رفع عیوب انکساری رو انجام بدم از لیزیک تا رلکس اسمایل خسته شدم ، هر کجا هم میرم و میپرسم میگن که راهی برای ترمیم عصب بیناییم نیست ... آقای دکتر ، یعنی خداییش هیچ راهی نیست؟ نه رفع عیوب انکساری نه بهبود عصب بینایی با هر روشی؟ بخدا هزینه یه تعویض عینک و عدسی عینک حداقل یک میلیون تومان هست ... خسته شدم از این وضعیت ، میترسم حتی چشمامو از دست بدم ... هیچ راه و درمان و کاری نیست یعنی؟
پاسخ: با سلام. علت اینکه در بیماران گلوکومی جراحی عیوب انکساری انجام نمی شود این است که با این جراحی قرنیه نازک می شود. در نتیجه در معاینات و پیگیری های بعدی فشار چشم به اشتباه پایین ثبت می شود و ممکن است گلوکوم پیشرفت کند اما پزشک فشار واقعی چشم را به خاطر نازکی قرنیه نرمال ثبت کند. از این نظر بهتر است این عمل انجام نشود. متاسفانه در مورد ترمیم عصب هم هنوز راه کار عملی وجود ندارد.
مبحث سوال: بيماريهاي چشم
تاریخ ارسال سوال: 1399/5/12
تاریخ ارسال پاسخ: 1399/5/13
سوال: سلام آقای دکتر من فردا ۱۳،مرداد،۹۹بعدازظهراز منشی نوبت گرفتم برای مشاوره و وقت عمل،من خودم میترسم آقای دکترتخلیه چشم درد داره ممنونم
پاسخ: با سلام. چون عمل زیر بیهوشی است، درد ندارد
12345678910...صفحه آخر

جراحیهای چشم